קערה של חורף: מרק טום יאם

אין דבר שיכול לעשות חשק לארוחת מרק מהביל יותר מאשר יום חורפי כמו זה. לקצוץ ירקות, להוסיף עוף, כמה מטעמי המזרח הרחוק ולאכול חם מקערה עמוקה. מרק טום יאם

nrg מעריב | 20/1/2010 9:02 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מתכון של שף שלום גניש ממסעדת צ'מפיונס

החומרים:
לציר עוף:
1 בצל
1 גזר
1 ראש סלרי בינוני
1 שורש פטרוזיליה
1 ג’ינג’ר טרי
1 יחידת למון גראס
צרור כוסברה
80 גרם שורש גלנגל (להשיג בחנויות מתמחות)
300 גרם עצמות עוף

למרק:
1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות
30 גרם פטריות שמפניון פרוסות
30 גרם פטריות ירדן פרוסות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
חצי כוס חלב קוקוס
מיץ מלימון טרי
3 כפות ריבת צ’ילי (אפשר לקנות בחנויות אסיתיות )

הכנת הציר:
מניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.

הכנת המרק:
מוסיפים לציר המרק שסיננו את הירקות החתוכים למרק ואת ריבת הצ'ילי, ומבשלים כחצי שעה על אש

נמוכה.

מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס. מבשלים עוד חמש דקות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים