קוצ'ינה מרק: מרק תפוחי אדמה ופטריות

זה נכון שאין כאן חורף, אבל הלילות הקרירים הם תירוץ נהדר לאכילת מרק עשיר בטעמים. השפית תמר כהן צדק, ממסעדת קוצ'ינה תמר הנפלאה, תרמה מתכון חורפי בסגנון איטלקי

nrg מעריב | 24/1/2011 8:40 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: מרק, פטריות
החומרים ל-4 מנות:

1 בצל
6 תפוחי אדמה
5 שיני שום שלמות
1 גזר
2 גבעולי סלרי
1 סלסילת פטריות יער, חתוכות לפרוסות
1 סלסילת פטריות שמפיניון
1 כף חמאה




ראובן קסטרו
מרק תפוחי אדמה ופטריות של קוצ'ינה תמר. ראובן קסטרו
ההכנה:

1. מרתיחים בסיר עם 2 ליטר מים את הבצל, תפוחי האדמה, הגזר, שיני השום, הסלרי ופטריות השמפיניון עד שהם מתרככים. התהליך לוקח כ-40-30 דקות.
2. מעבירים את כל תכולת הסיר כולל המים, לבלנדר וטוחנים.
3. מחזירים

את המרק לסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות. ממליחים ומפלפלים.
4. במקביל, מקפיצים בכף חמאה את פטריות היער הפרוסות עד שהן משחימות ומתרככות.
5. מוסיפים את פטריות היער למרק ומוזגים לקערות הגשה.

הצעת הגשה:


ניתן לקשט במעט פטרוזיליה קצוצה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->