פירורים עם כבוד: מתכון לקראמבל

יש בארון פירורי לחם ולא מתחשק לכם לטגן שניצל? לשפית של מגזין 'נשים' יש מתכון הורס לקראמבל אגסים ואגוזים

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' | 4/3/2013 14:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
נשארו לכם פירורי לחם או פירורי פנקו יפניים בבית וכבר מיציתם את השניצלים? הנה הפתרון האולטימטיבי בשבילכם.
התבנית שבה השתמשנו לקראמבל היא מהסדרה הרב-תכליתית החדשה של חברת פיירקס הצרפתית ("4 IN 1 PLUS", עם המכסה עם הפס הירוק) והיא מיועדת לשימוש גם באפייה, גם במיקרו וגם במקפיא. התוצאה שקיבלנו הייתה מעולה.


קראמבל אגסים ואגוזים

חומרים (לתבנית בינונית):
8 אגסים בשלים ומוצקים
חצי כוס סוכר חום
30 גרם מרציפן מגורר על פומפייה (לא חובה)
50  גרם מרגרינה קרה
100 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
150 גרם קמח
חצי כוס פירורי פנקו/פירורי לחם
100 גרם אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:
1. מקלפים את האגסים, חוצים ומגלענים ופורסים לפרוסות אורך דקות. מערבבים את האגסים עם רבע כוס סוכר חום וחתיכות המרציפן, ומסדרים בתבנית אפייה.
2. מפוררים את הסוכר עם המרגרינה והקמח עד שמתקבלים פירורים. שוטחים על האגסים בשכבה אחידה ומעל מפזרים את פירורי הפנקו, האגוזים ויתרת הסוכר החום. אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות. מומלץ להגיש לצד גלידת וניל משובחת.

***
המתכון התפרסם במגזין 'נשים'. את המגזין ניתן לרכוש בחנויות ובמרכולים

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק