מאסטר שף: כל אחד יכול להכין פסטה תוצרת בית
אם יצא לכם לטעום פסטה ביתית לא צריך לשכנע אתכם כמה היא טעימה , אנחנו כאן כדי לשכנע אתכם להכין אותה לבד
http://www.chefsteps.com/activities/fresh-pasta
מכשור:
מיקסר
מכשיר פסטה
מוצרים:
2.5 כוסות קמח
15 גרם גלוטן
3 ביצים L
אופן ההכנה:
1. הכניסו את הקמח והגלוטן לתוך קערת מיקסר עם וו לישה
2. ערבבו במהירות בינונית ולהוסיף את הביצה
3. ערבבו כ-5 דקות עד שהבצק הופך לכדור ונפרד מהדפנות.
4. מעכו את כדור הפסטה למשטח בצורת פיתה ולושו כדי לשחרר את הגלוטן
5. ללוש, לקפל את הבצק על עצמו וללחוץ, ולאחר מכן להפוך את הבצק רבע סיבוב ולחזור על הפעולות עד שהבצק נראה מאוד חלק. בין 1 ל- 5 דקות.
6. תנו לבצק לנוח 60 דקות.
7. חתכו את הבצק לרבעים. שלושה עטפו כדי שהבצק לא יתייבש. את הרבע הנותר רדדו עד שיתאים לפתח העבה במכשיר הפסטה.
8. העבירו את הבצק במכשיר הפסטה שש פעמים.
9. הניחו את הבצק על משטח חלק וישר ותנו לו להתייבש כעשרים דקות. פעם בחמש דקות הפכו.
10. חתכו את הפסטה לכל צורה שתבחרו
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg