מנה חיה: עדשים לא מבושלות כבר אכלתם?

חשבתם פעם לאכול עדשים לא מבושלות? נשמע לא טעים? סימן שלא טעמתם אף פעם נבטוטי עדשים

רומי חוכמה | 3/2/2015 13:50 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: נבטוטים,
לא חייבים לבשל עדשים, אפשר להנביט אותם (או לקנות אותם מונבטים בכל סופר). נבטוטי העדשים עשירים בויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו. הערכים התזונתיים לא רק רבים אלא זמינים יותר. מערכת העיכול שלכם תודה לכם. אה, והם גם סופר טעימים.

קבלו מתכון צ'יק צ'ק לסלט משביע טעים ובריא עם עדשים שלא ראו להבה של גז ממטר.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
 
יחצ
כן אני עוד חי. סלט נבטוטי עדשים יחצ

סלט עדשים חי

מרכיבים:
2 כוסות נבטוטי עדשים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1/2 בצל אדום חתוך לקוביות (או עירית או בצל ירוק)
1/2 כוס כוסברה או פטרוזיליה חתוך דק
2 כפות לימון
 4 כפות שמן זית
 מלח לפי הטעם
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית כמון

אופן ההכנה:
מערבבים היטב ומגישים.
אפשרויות גיוון: להוסיף אבוקדו או צ'ילי.

***
רומי חוכמה היא אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg
שתף

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

המומלצים

מרחבי הרשת

פייסבוק