כמה חתיך ככה פשוט: מאפה שושנים ותפוחי עץ

רוצים להרשים את האורחים שלכם? להיות לרגע מאסטר שף? הכינו מאפה שושנים ותפוחי עץ. קינוח יפה להפליא וקל להכנה

nrg סגנון | 13/4/2015 13:42
תגיות: מתכון, קינוח,שושנים
מגדול המאסטר שפים ועד מי שכרגע למד מה זה תמצית וניל – כל מי שמכין אוכל מקפיד להגיש מנות יפות מראה. הרי ידוע הוא שבני האדם אוכלים קודם כל עם העיניים. מאפה תפוחי העץ שפרסמה הגולשת מנואלה הוא קינוח כל כך חתיך שממש קשה להאמין עד כמה קל להכין אותו.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו

 
קטעים נוספים


חומרים (ל-6 שושנים):
1 חבילה של בצק עלים קפוא
2 תפוחים אדומים
מיץ מחצי לימון
3 כפות של ריבת משמש
קינמון
אבקת סוכר (לקישוט)

אופן ההכנה:
1. הפשירו את בצק העלים (בערך חצי שעה)
2. חתכו את התפוחים לחצי, הוציאו את הגרעינים. פרסו את החצאים לרוחב, לפרוסות דקות. אל תקלפו את הקליפה, הצבע שלה הוא זה שיאדים את השושנים האפויות שלכם.
3. מלאו קערה במים ובמיץ לימון והכניסו פנימה את פרוסות התפוחים. כך הם לא ישחירו.
4. הכניסו את הקערה למיקרוגל לשלוש דקות. התפוחים יתרככו קצת
5. פתחו את חבילת הבצק, על משטח מקומח רדדו אותו מעט ופרסו לשש רצועות.
6. בקערה קטנה שימו את ריבת המשמש ושתי כפות מים. הכניסו למיקרוגל לדקה אחת. ערבבו היטב.
7. מרחו את הריבה על הבצק, הניחו בקצה של כל רצועה את התפוחים, לכל אורך הרצועה.
8. קפלו את הבצק (לרוחב) על החלק התחתון של התפוחים. נוצר מעין כיס ארוך וצר שממנו מבצבצות פרוסות התפוחים.
9. גלגלו את הכיס הארוך וקיבלתם שושנה. הניחו כל שושנה בתוך שקע של תבנית שקעים. הכינו כך את כל השושנים. הכניסו לתנור מחומם ל-190 מעלות למשך 40-45 דקות

חשוב:  אם אחרי 30 דקות בתנור התפוחים נראים שזופים ואפויים לחלוטין מלמעלה אל תאמינו להם. הורידו את התבנית נמוך יותר בתנור כדי שגם החלק התחתון יאפה. אחרי עוד 10-15 דקות במיקום החדש המאפה יהיה אפוי באופן מושלם.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

המומלצים

מרחבי הרשת

פייסבוק