אוכלים

עוגת קרואסון קינדר ענקית סוחפת את הרשת

האופה שרונה לוינבאום היא ישראלית, הרעיון גאוני, והויראליות? תוצרת חו"ל. קבלו את המתכון המטורף שיצא מציון ומאות אלפי גולשים כבר ראו בכל העולם. מי אמר קרואסון קינדר ולא קיבל?

nrg סגנון | 2/12/2015 15:58
תגיות: אוכלים סרטים, קרואסון, קינדר,ויראלי
הבצק פריך, שחום ומפתה, השוקולד ניגר זהב שחור וזמן ההשקעה ביצירת הפאר? בערך שלוש וחצי דקות. קבלו את המתכון שסוחף את הרשת: עוגת קרואסון קינדר. האחראית על העוגה? שרונה לוינבאום.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו

 
קטעים נוספים


יותר מ-360 אלף גולשים כבר ראו את העוגה המשגעת הזו. חלק גדול מאלפי התגובות לעוגהבדף הפייסבוק לוינבאום הן תגובות באנגלית. העוגה אולי יצאה מציון אבל הגיעה רחוק מאוד. מסתבר שהאהבה לבצק ושוקולד היא אוניברסלית. יש לכם שלוש דקות, תנור ותשוקה למתוק? הנה המתכון:
עוגת קרואסון קינדר

מצרכים:
כל מה שצריך הוא שלוש חבילות של בצק עלים קפוא, המון המון שוקולד של קינדר מכל הסוגים וביצה אחת.

הכנה:
1. פותחים את חבילות בצק העלים, משאירים אותן על הניילון (שמעתם נכון, אפילו לא מלכלכים שולחן, מפה, או מערוך) ומניחים אותן אחת ליד השניה. שלושה טורים.

2. בבצק העלים שבצד שמאל חותכים חתך אלכסוני מהפינה השמאלית למעלה ועד הימנית למטה. בבצק העלים שבצד ימין חותכים חתך אלכסוני מהפינה היממנית למעלה ועד השמאלית למטה. את שני המשולשים הקיצוניים שנוצרו בעקבות החתך – מסירים. נשאר משולש גדול שקודקודו למטה.

3. מפזרים את השוקולד בתוך הבצק, מגלגלים את רצועות הבצק יחד לנקניק – מהשפיץ שלמטה ועד בסיס המשולש שלמעלה. הניילון שנשאר מתחת לבצק עוזר לגלגול נטול הידבקויות.

4. את הנקניק שנוצר מעגלים מעט בקצוות והרי לכם קרואסון. קצת ביצה טרופה מעל, עוד קינדר מרוסק למעלה להשלמת המושלמות והכל נכנס לתנור עד השחמה.

***
עוד יצירות קולינאריות משוגעות בעמוד הפייסבוק ובדף האינסטגרם של שרונה לוינבאום.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

פייסבוק